Bezorgen

Bestellingen worden op werkdagen vanaf 9:00 verwerkt en indien mogelijk nog dezelfde dag met PostNL verzonden. In de meeste gevallen levert PostNL binnen 1 werkdag. Dit betekend dat de totale levertijd 1 tot 2 werkdagen is. Een indicatie van de levertijd wordt altijd weergegeven bij de aanbieding. In de regel worden bestellingen na 12.00 uur vrijdagmiddag , zaterdag, zondag en maandag pas op dinsdag verstuurd!

Voorbeeld 1:
Bestelt u op dinsdag voor 9:00 dan verzenden wij uw objecten op dinsdag en wordt het op woensdag bij u aangeboden.

Voorbeeld 2
U besteld op vrijdagmiddag. Wij verwerken uw bestelling op maandag en leveren dit dezelfde dag aan PostNL. Zij zullen op dinsdag bij u leveren.

Verzendkosten
Voor het verzenden rekenen we bij bestellingen t/m € 40,- een bijdrage van € 5,- binnen Nederland en België. Wij verzoeken u eerst contact op te nemen indien het naar andere landen moet worden verstuurd. Standaard is de verzendbijdrage buiten Nederland en België voor normale brieven € 15,- (aangetekende postzending). Bij pakketten kan dit hoger uitvallen. Indien u in Nederland of België boven de € 40,- besteld worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Track & trace
Pakketpost bevat altijd een track en trace code. U kunt deze code altijd aan ons opvragen. In de toekomst ontvangt u deze code automatisch. Met deze code kunt u via de site van Post.nl precies zien waar uw pakket zich bevind. Op de dag van levering kunt u dan zien op welk tijdstip ze ongeveer langskomen.
Mocht u niet aanwezig zijn dan laat de bezorger een briefje achter voor een 2e afspraak*. U kunt dan aangeven welke dag beter uitkomt of dat u het pakket liever laat bezorgen bij een postkantoor.
* = In veel gevallen zal de bezorger het eerst proberen bij uw buren. Mocht u dit niet willen geef dat dan bij de bestelling aan.

Afhalen
Woont u in Breda? Dan kunt u tijdens het bestelproces kunt u ook aangeven om uw bestelling zelf af te halen in Breda. Uiteraard is deze optie gratis. Wacht wel met ophalen totdat u een bericht krijgt dat de volledige bestelling klaar ligt.
Komt u van buiten Breda maar wilt u uw bestelling toch ophalen? Geen probleem, bij het ophalen ontvangt u uw eventueel betaalde verzendbijdrage retour.

De afhaallocatie is:
Europost
Ginnekenweg 360
4835 NM Breda

Afhaaltijden:
Maandag            gesloten
Dinsdag               9.00 – 13.00 & 13.30 – 17.30 uur
Woensdag          9.00 – 13.00 & 13.30 – 17.30 uur
Donderdag         9.00 – 13.00 & 13.30 – 17.30 uur
Vrijdag                 9.00 – 13.00 & 13.30 – 17.30 uur
Zaterdag             9.00 – 16.00 uur