Inkoop postzegels en munten

Wilt u uw postzegel of muntenverzameling verkopen tijdens de lockdown?

Neem dan telefonisch contact met ons op en maak een afspraak!

Vanaf 3 maart zijn wij weer geopend!

076 5614923

Voor grotere verzamelingen kunnen wij ook een afspraak maken bij u thuis !

 

Op dit moment mogen wij helaas nog geen klanten ontvangen in de winkel voor een taxatie. Echter kunt u wel een afspraak maken om het door ons in de winkel laten taxeren. Nadat u een afspraak heeft gemaakt kunt U de postzegels en/of munten afgeven voor taxatie. Nadat we het getaxeerd hebben nemen wij contact met u op en laten wij weten of we er interesse in hebben en wat het bod is. Hebben wij geen interesse of gaat u niet akkoord met het bod dan kunt u de postzegels en/of munten weer  weer ophalen. Gaat u wel akkoord dan ontvangt u de overeenkomst per e-mail en wordt het bedrag per bank aan u over gemaakt.

Gelukkig kunnen wij u vanaf 3 maart weer ontvangen voor een taxatie. Wilt u  nu al een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op. 

Doorlopend vragen wij  verzamelingen postzegels en munten maar ook uw doubletten, (winkel) voorraden en beleggingspartijen te koop. Tevens kopen wij verzamelingen bankbiljetten en oude ansichtkaarten Wij kunnen vrijwel voor iedere partij een marktconforme prijs betalen dankzij onze grote internationale klantenkring. Bij ons weet u meteen waar u aan toe bent. De prijs die wij bieden ligt in vele gevallen ca.40% hoger dan bij verkoop via een veilinghuis. Dit komt doordat u bij ons een netto prijs ontvangt zonder verdere kosten.

• Wilt u iets verkopen? Neem vooraf telefonisch contact met ons op! Waar mogelijk proberen wij u vooraf een richtprijs van de opbrengst te geven. U kunt ook de verzameling postzegels of munten aan ons opsturen waarna u telefonisch het definitieve bod ontvangt. Gaat u akkoord dan wordt het overeengekomen bedrag overgemaakt. Gaat u niet akkoord dat sturen wij u de verzameling weer terug.

Rekenvoorbeeld bij verkoop via een veiling: Als de koper bereid is om op een veiling € 1000,- te betalen dan is zijn bod slechts € 820,- ! Want ook voor de koper komen daar de veilingkosten van 22% nog bij . Zo komt de koper op een aankoop bedrag van € 1000,- (€ 820,- + 22% = € 1000,-) . Echter ontvangt de verkoper die € 820,- niet in handen, ook bij de verkoper gaan daar nog 15 a 20% veilingkosten af. De verkoper ontvangt dus ca. 6 weken na de veiling een bedrag tussen de € 650,- en de € 700,- .

Verkoop via een veiling betekend dus onzekerheid over de opbrengst en het feit of alles wel verkocht wordt. In veel gevallen wordt vooraf een rooskleurigere opbrengst belooft echter zonder enige garantie. Tussen de tijd van inleveren en uitbetaling kan er bij een veiling tot 6 maanden overheen gaan.
Bij Europost taxeren we waar u bij bent en ontvangt u bij interesse direct een marktconform aanbod! U weet meteen waar u aan toe bent.
Dus waarom wachten om in de regel een lagere prijs te ontvangen?

Circa 95% van de postzegelverzamelingen en 70% van de muntenverzamelingen die bij Europost worden aangeboden, en waarvoor interesse bestaat, worden door ons gekocht! Als dat geen bewijs is. Overtuig uzelf en maak een afspraak.


Al onze taxaties in de winkel zijn gratis. Voor zeer grote objecten komen wij in Nederland en België ook bij u thuis. Voordat wij komen is het belangrijk dat wij een goed beeld krijgen van de verzamelingen. In bepaalde gevallen brengen wij voor een taxatie aan huis kosten in rekening.

Neem vrijblijvend contact met ons op via info@europost.nl of bel 076 5614 923 tijdens winkeltijden.