De Geschiedenis

Toen ik mij in 1986 bij de Kamer van Koophandel in Breda liet inschrijven had ik, Patrick Sneller, niet verwacht dat ik zo vaak van locatie zou veranderen om uiteindelijk toch weer terug in Breda te komen. De eerste periode van mijn leven als postzegel- en munten handelaar opereerde ik vanuit huis, bezocht ik vrijwel wekelijks een beurs en werd er geadverteerd in het maandblad Filatelie. Echter had ik liever persoonlijk contact met de klant waardoor ik besloot om eind 1987 een postzegelhandel in Middelburg te openen. Enkele jaren later werd er ook nog een filiaal in Goes geopend.

Toen ik in 1993 de mogelijkheid kreeg om Postzegelhandel de Dieze in Den Bosch over te nemen, welke later werd omgedoopt tot Europost De Dieze heb ik besloten om mijn winkel in Middelburg te sluiten en de zaak in Goes over te dragen. Vele klanten heb ik in Den Bosch geholpen met de opbouw van hun verzameling.

Velen kennen mij ook nog doordat ze hun verzameling Europa Cept aan Europost hebben verkocht. Met veel plezier en veel klandizie heb ik in 2008 besloten om de zaak in Den Bosch te verkopen en vanuit Breda verder te werken. Vanuit deze nieuwe locatie werd er vooral ingekocht. De tijd veranderde, en ik besloot om in september 2015 een nieuwe winkel en een nieuwe webshop te beginnen zodat ik verzamelaars uit binnen en buitenland op een zo goed mogelijke manier kan helpen en ontvangen. Voor mijn gevoel was de cirkel nu rond met de opening van de nieuwe winkel op de Ginnekenweg 360 te Breda. Sinds de opening van onze winkel in Breda heb ik al vele nieuwe en oude gezichten mogen begroeten. Vaak kreeg ik te horen dat men erg blij was dat er in Breda weer een postzegel-en muntenhandel was geopend. Uit heel Nederland maar ook uit Vlaanderen hebben wij inmiddels dagelijk taxatie’s voor postzegels en munten waar velen tevreden de deur uit gingen nadat ze hun postzegels en/of munten aan ons verkocht hadden. Ook de webshop wordt dagelijks gebruikt door vele geïnteresseerde met vaak meer dan 1000 bezoekers per dag. Voor ons de reden om deze nog verder uit te bereiden en te perfectioneren. Samen met u hopen wij nog lang op deze basis door te kunnen gaan.